HOME
OVER ONS
NIEUWS
BUSHCRAFT
SURVIVAL
VOEDING
MET KINDEREN
JAAROPLEIDING
OP AANVRAAG
Bomen en struiken 1
Bomen en struiken 2
Natuurlijk navigeren
Vuurboog maken
Slijpen
Vallen en strikken
Spoorzoeken
Urban survival
Survival psychologie
Eetbare insecten
Bivak
Bushcraft cooking
Wildplukken
Survival cursus 2
Jager
Verzamelaar
Kanovaren Duitsland
Frankrijk Vogezen
Bushcraft Schotland
Bushcraft Zweden
Bushcraft Spanje
Trektocht Roemenië
Winters Frankrijk
Arctic winter
Hondensleetocht
Survivalweek - kids
Shamanistisch reizen
AGENDA
GASTENBOEK
LINKS
FAQ
CONTACT

Shamanistisch reizen


Shamanisme is het oudste en meest oorspronkelijke pad van geestelijke ontwikkeling dat de mens kent. Veel natuurvolkeren hebben nog steeds een shaman. Een shaman is in staat om naar de geestenwereld toe te gaan of zoals wij het vaak noemen een veranderde staat van bewustzijn of trance. Daar werkt hij op zielsniveau door even één te worden met het onderbewustzijn van de cliënt waar hij de innerlijke balans kan herstellen.

Tijdens de workshop shamanistisch reizen leren Ton en Helena jullie zelf naar die veranderde staat van bewustzijn te “reizen”. Dit gebeurt stap voor stap en vooral het terugkomen naar deze realiteit wordt heel zorgvuldig begeleid. Ton is een traditionele shaman die jullie via een ritueel met de drum en de ratel hiermee zal helpen. Daarbij is hijzelf grotendeels het gehele weekend in die staat van bewustzijn en kan hij iedereen heel intens begeleiden zodat alles veilig en verantwoord is en juist om deze reden zullen er maar weinig deelnemers aan deze workshop kunnen deelnemen. Eenmaal in deze staat van bewustzijn is het mogelijk je eigen krachtdier te ontmoeten die eigenlijk jezelf is in die andere staat van bewustzijn. Jouw innerlijke zelf heeft de vorm van een dier aangenomen, is pure liefde en heeft geen enkel last van oordelen, denkpatronen of associatie opgedaan tijdens je leven. Daardoor kan je krachtdier je een zuiver antwoord geven op alle vragen die je hem of haar stelt in die staat van bewustzijn. Tevens leren we je te “reizen” door het lichaam van een andere deelnemer waarbij je leert zien wat anders is dan misschien wenselijk zou zijn en indien toegestaan er eventueel iets aan te kunnen veranderen. Dan vindt er een heling plaats.

 

 

 OVERIGE INFORMATIE
 Locatie            
 Nederland, Delft                                                       
 Data

 in overleg

 Tijdsduur

 zaterdag van 9.30 uur t/m ±17.00 uur

 zondag van 10.00 uur t/m ±17.00 uur
 Kosten

 € 195,- per persoon

 Inclusief koffie, thee en een kop soep
 Exclusief lunch
 Aanmelden

 Helena Gelijns 

 Tel: 015-2624374 

 Email: gelijns@casema.nl 

 

 

Cursusinhoud

  • contact maken met je krachtdier
  • leren vragen te stellen aan je krachtdier
  • door de informatie die je ontvangt leer je inzicht te krijgen in de astrale werkelijkheid
  • veilig shamanistisch leren reizen door jezelf en een ander

 

Citaat uit ons gastenboek.

 

16-10-2013 | Een toegankelijke workshop in een gemoedelijke sfeer. Geschikt voor diegene die eens kennis wil maken met de mogelijkheden van shamanisme. Zelf had ik al wat ervaring met shamanisme, en toch heeft deze workshop mij veel nieuwe inzichten gegeven. Om je zo goed mogelijk open te stellen is het belangrijk om verwachtingspatronen los te laten en niet sceptisch te zijn. Ook is het handig als je je gedachten kunt uitschakelen (meditatie). Een ervaren shamaan zorgt voor de juiste sfeer en begeleidt je tijdens je innerlijke reizen, en de terugkeer naar de fysieke wereld. Als het je lukt, gaat er letterlijk een nieuwe wereld voor je open en heb je een onvergetelijke ervaring, waarin je veel over jezelf hebt geleerd. André

 

 

   

Wildernisschool Outback | kvk: 24489991  | info@wildernisschool.nl