HOME
OVER ONS
NIEUWS
Nieuws 2015/2016
Nieuws 2014
Nieuws 2013
Nieuws 2011/2012
Nieuws 2009/2010
BUSHCRAFT
SURVIVAL
WILDE VOEDING
JAAROPLEIDING
WILDERNISREIZEN
KIDS
SJAMANISME
OP AANVRAAG
AGENDA
GASTENBOEK
LINKS
FAQ
CONTACT

Outback in MORA TIDNING!

 

Outback wordt steeds populairder! Zelfs de krant in het buitenland begint interesse te tonen! Of was de redactie van Venjan eindelijk weer eens blij dat er iets gebeurde in het dorp?

 

Hieronder ziet u een krantenartikel uit de Venjanse locatie krant. De foto die u daarin aantreft is gemaakt door Rolf, ons contactpersoon in Zweden. Toen de foto eenmaal gemaakt was, zei ik gekscherend tegen Rolf: 'Kan je ervoor zorgen dat wij in de krant komen?' Toen was het even stil. Hij keek bedachtzaam opzij en zei: 'Yes...I can do that...,' met een droog Zweeds accent en op een manier waarbij mijn mondhoeken omhoog krulden. En inderdaad...dat kan hij.

 

In dit artikel wordt gesproken over drie Hollanders die onlangs het paradijs opzochten in de wildernis van Venjan en dat we overnacht hebben in een sneeuwhut met minus 32 graden. Eindelijk krijgen we eer voor onze prestatie nadat we eerst voor gek werden verklaard door de meest doorgewinterde lokale bewoners! Wat ze schijnbaar niet wisten, was dat het eigenlijk best comfortabel was in onze knusse sneeuwhut.

 

 

Wildernisschool Outback | kvk: 24489991  | wildernisschool@gmail.com